Saturday, December 8


Adik kecik aku dulu aku warning jangan buat Facebook.

Dia buat jugak. Siap hantaq friend request.
Aku telefon rumah, marah.


Lepas tu friend request hilang.

Ingat ingat 'oh bagus sistem pendidikan aku sangat berkesan'.



Tadi aku stalk adik aku Tam.
Tengok ada nama adik kecik aku.

Ah well. Pandai jugak budak-budak ni.

3 comments:

kash berimbun said...

motip nak halang adik sendiri ber'fesbuk'? biaq lah dia dai.

Dai said...

mungkin sebab adik aku nak periksa? hahaha ko try lah tengok kalau budak-budak ada fb jadi macam mana.

aku taknak dia melagha macam aku lol

Hikaru Yui said...

dia nak fit in tu... kang nanti dia sorang xdak fb kena buli plak kat sekolah..hehe