Thursday, September 13

lama jugak aku tak dusting blog ni. dah bersawang siap tumbuh mould dah apa lol. maka, di kesempatan ini, sementara ada mood nak merepek, marilah kita bersama merepek dan anda pula membaca repekan ini haha.


ini post pertama dalam blog ini sejak bergelar perempuan berumur 22 tahun. sebab tetiba ada mood; tadi aku pi baca balik segala post lama. rasa sungguh tiada kematangan. tapi i doubt lepas ni post seterusnya akan ada elemen kematangan lol.


aku tersedar sebentar masa bukak blog tadi, bilangan pengikut blog merepek ini sudah bertambah. walaupun bertahun malas diupdate. itu agak menimbulkan kehairanan, walau bagaimanapun, saya mengucapkan terima kasih (tunduk hormat).



3 comments:

Hikaru Yui said...

masih mengkomen dengan penuh kesetiaan... ehehe

Dai said...

kannnn. yui <3

نور عزتي said...

laa, tu je repekan hang?
haha..