Wednesday, April 11

Muntah Pelangi

Sekarang ni tengah berlatih bagi terrer English bom bom kebabomm. Eh sila jangan salah anggap, normal english dah beyond excellent cuma kena hebatkan bahasa English saintifik yang mat dan mak saleh pun takkan faham.


Baik mari menjadi serius.


Ramai penduduk Lancaster ni dah pulang ke tanah air. Sepi la pulak. Walaupun aku selalu jugak menjadi cavegirl (plis plis faham kerja bertimbun nak nangis aku rasa setiap kali tak boleh join TT) terasa jugak kehilangan. Yang selalu lepak sekali apatah lagi.

Akak ni pernah cakap pada aku, be yourself, tak payah nak jadi people pleaser.

Maybe betul. Aku ni suka sangat asyik nak please people.
Ini effect tiga tahun duduk di tempat itu.
Habis personaliti aku jadi kucar kacir.



Anyway semalam aku pergi jalan-jalan. Studies, yeah, ciput ja, tapi aku still pergi jalan-jalan. Dengan alasan nak muntah pelangi dahhhhh studies. Padahal ciput gilaaa omaiallah jenuh laaa perangai macam ni. TT

Disebabkan housemate nak stay rumah sebab nak karaoke, aku pergi merayap sorang.



Oh oh oh bila sampai taman bunga hatiku yang pilu terus terubat! Sakura sakura omoooooo~~~~~ =D










Jadi aku melepak atas bukit tengok sunset. Sampai beku tangan dan kaki, lens kamera pun sampai berasap-asap adui nye punnn. 




Off topic. Sebenarnya aku rasa tak ada orang dah pun baca blog ni, sebab aku jarang update. Jadi aku tak kisah pun tulis syok-syok sendiri, lantaklah komen 0 tak macho macam blog orang lain. 

Tapi baru-baru ni aku dapat tahu ramai jugak yang still baca rupanya. Hahaha. I don't mind the comment actually, but getting to know that some people still reading the stuff you write, actually cheered me up. =)
Thank you lah korang. =)


Nota kaki : Muntah pelangi? Oh itu word baru dari blog Aimi-chan's. Tekan wei tekan, aku rasa blog aimi-chan best gila kot. :3 

3 comments:

Hikaru Yui said...

ni haaa pembaca setia sorang...hehe

*lawa pokok sakura g jpun ka?*

Dai said...

tu la. pembaca setia sorang ni, terima kasih. =)


lol pokok sakura belakang rumah. kalau guna nama cherry blossom tak comey ah. hehehe >.<

mayy shi said...

lovely sakura....!jelesne