Sunday, May 1

Wishlist.

Seperti yang saya cakap di Facebook, kalau mengira duit sentiasa kepala boleh jadi separa botak seperti Will. Banyak sangat wishlist. Namun haruslah diingatkan duit itu harus digunakan untuk belajar. Dan berjalan-jalan (hohohoho). Tahun depan banyak sangat plan, dan plan besar-besar harus dipastikan berjaya. Contohnya balik Malaysia. Dan Umrah. Dan Italy. Dan Korea-Japan-China. Fuh.



Wishlist yang sudah givap.

Volkswagen Beetle. Kalau nak beli yang ini tak boleh pergi mana langsung. Duit harus concentrate untuk ini. Dan kena beli awal-awal. Jadi void.



Wishlist yang separa givap.

DSLR. Terliur benda ni dah lama. Dah belajar guna. Tapi kalau beli ini kena korbankan pergi Italy. So hell no. Unless kalau universit bagi elaun.

Pergi US. Ah visa dia banyak sangat kisah. Orang sana pun dah nak balik. Tapi kalau dapat buat volunteer work kat sana still ada chance, kan?



Wishlist yang sedang diusahakan bersungguh-sungguh untuk dipenuhi.

Russia.

Italy-Croatia-Athens-Sicily.

Turkey-Alps.

Portugal.

Spain.

Tokyo-Seoul-Beijing.

Umrah.

India.

Australia.



Wishlist yang nak tapi tak dapat pun tak apa.

2nd hard drive. Yang first sudah penuh -_-

New Zealand.

Brunei.

Canada.




Kesimpulan; Aku memang kaki jalan hahahahaha

4 comments:

yui92 said...

you sure are =p=p=p

rosmanrazif said...

i suggest you AKPK......
Agensi Kauneling Pendidikan Kewangan..ha..ha...

Faris 'Azim said...

jalan betul!

Dai said...

thanks for all the compliments dear sirs. =)