Thursday, May 5

Royal Wedding.

D - harry, adik will tu, dia cakap nak jumpa kau bawah jambatan malam ni pukul 8. ok bai.

I - bawah jambatan?ape kelas =.= diriku x berdating sebelum kawin ye harap maklum hahahahaha

D - haha ko komplen dah terlambat. dah subuh dah. harry pun dah balik.

I - gudbye harry,tiada jodoh la kite.die g jumpe sape plak skg?hahaha

D - ko tolak. aku la pulak try. haha. aku pun nak putera raja mat saleh jugak. haha

I - haha,smart lah.juz in case klu harry botak...sile angkat kaki dan chow awal2!

D - setakat ni belum. will dah, jadi aku tinggalkan. haha. jadi sebab tu kate dapat will. make sense?

I - i see,bagus tindakan kau.

D - kan? good deal. tinggalkan abang botak, dapat adik funky.

I - pstu dlm mse 5 taun adik pn botak,say babai.

D - xpe, masa tu aku aim kerabat sweeden pulak. dapat jadi duchess of stockholm pun glam apa.

I - xnk jadi duchess of penang?jamuan nasi kandar

D - come on! duchess of penang sound so stupid when speak malay hahahaha

I - bwahahahaha!klu nk apply cepat dow,ade putera penang menanti (ade plak?=.=)

6 comments:

ijat said...

macam ku kenal minah ni :) rindu aku ye dai? (1st tym visit blog kwn2)

Dai said...

1st time visit terus dapat entry best, kan? =) rindu weh rindu. sepi tanpa kau. keseorangan.

yui92 said...

ohhhh d gor dai and i for ijat ea?

Dai said...

hehehehehe pandai. =)

ijat said...

sepi ye?aku pn baru nk tulis blog.gedik x?bleh r visit blog aku...kalau lu muntah gua x tanggung hahahahaha!

Dai said...

lu x bagi link. nak suruh gua explore sendiri ke sebelum muntah? haha