Wednesday, March 16

Takkan jentik pun nak buang sekolah kot?

Sekolah aku tengah femes.


Di sini aku menyeru anda berfikir secara logik. Takkan jentik pun nak buang sekolah?


Dan korang really percaya 20 orang nak jentik budak sorang? Jentik dahi bergilir-gilir ke? Apa ingat ni permainan tradisional?


For those yang tak tahu detail story, plis save your irrelevant comment?


Kalau nak tawu jugak contact me one on one. I'll tell you. Dan bila kau tahu sure kau ngangan je sambil terpikir 'kejadah ni??'




Kuso.

6 comments:

rosmanrazif said...

nak popular tuh....sbb tu guna healine mcm tuh.....tak takkan berita ni blh sampai UK... =P

.::annemishi::. said...

hahaha..

yui92 said...

haa kak dayah... tell me da story

Dai said...

rosman - dah la sampai uk, dengan ex-student pun suma masuk skali. hampeh.


yui - inbox fb.

burhan al-hilmi said...

sekolah kau ke dai?..ape jdi?..roger la skit..

Dai said...

masuk paper. ada budak jentik junior. serius. haha