Friday, March 4

Pertanyaan : Asal blog ko macam takde orang baca dowh?

Jawapan dari blog : Hidoiina... dai-dono, tasukette kure~~~~~ T_T
Jawapan dari tuan blog : Fufuuuuu.... Aku menulis bukan kerna nama~~~ Pffttt~~~



Well bagi aku menulis blog best. Sesetengah post aku memang harapkan orang baca. Sesetengah lagi saja je.


Aku rasa kalau aku tulis pasal segala ilmu Geologi dan Biologi aku pun takkan orang nak baca sampai habis kan? Dan kalau aku tulis pasal politik atau ekonomi pun pastinya nampak macam sampah.



"Orang macam kau tak layak jadi blogger!"

Eeehhh.... Jadi blogger pun ada kelayakan? SPM kena 6A+. Kena jadi cool. Tak boleh nak slang-slang, harus baku.

Pffttt...


Taste orang lain-lain. Ada yang suka kucing. Ada yang suka asignment. Yang suka tengok Doraemon pon ada.

So suka hatilah kalau taste kau kat blog lain-lain. Ada je yang suka baca entri merepek aku.


Kalau korang ever pernah happy baca blog aku, yukatta. I'm glad.
Kalau pernah rasa nak jijak orang, gomenasai. Tak bermaksud.
Kalau rasa lapar, sorilah. Tak boleh nak buat apa. -_-


Yang penting kalau kau tak suka jangan condemn. Boleh nak express cakap kau tak suka, tapi tak perlu nak boo orang yang suka.
Itu aku rasa sangat longkang.



Pertanyaan : Asal blog ko macam takde orang baca dowh?
Penjawapan : Ko baca je. OK la tu.....

5 comments:

.::annemishi::. said...

takpa. aku pembaca yg setia dan tegar.

burhan al-hilmi said...

ak bace..

Dai said...

=)

yui92 said...

me too =p=p




always like i dunno-to describe-thingy in all of ur writings

fighter said...

sy baca!bc ur blog sometime sweep my tense.tq=)