Thursday, March 3

nak makan? mengidam?

Sekarang musim mengidam.


Bila jauh dari rumah semua orang mengidam nak makan macam-macam benda pelik.


Jadi bila semua orang yang duduk jauh dari rumah dan mengidam macam-macam ni berkumpul, epik sangat.


Semua pakat letak gambar makanan/update status pasal makanan/bagi link pasal makanan di Facebook. Kalau sikit takpa. Ni BANYAK BABA!!!! Aku skroll sampai bawah semua makanan?


Sakit jiwa. Ffuuuu~~~~ Kena bersabar.


Lenkali korang dicadangkan buat group lepas tu post la banyak-banyak. Aku tak membantah sila sila buat macam rumah sendiri.
Tapi kalau yang public dan keluar secara izharnya dekat news orang lain jugak plis plis restrain, people?

Sori. Tapi aku rasa bagi anda 2 3 bulan saja lagi nak tunggu balik Malaysia is nothing kan? Kata tiket dah beli?




Nota kaki = sangat berasa sampah bila hidup revolve around Facebook. Kalau tak bukak nanti kera sumbang pulak. Kalau nak socialized without Facebook kena bayar 2.25 pound for a start. -_-


Somehow aku rasa insaf pernah buat dekat Zol Dabat macam ini. Gomenasai Zol. -_-

3 comments:

yui92 said...

kak dayah buat apa kat abg zoldabat?

Hfz A. said...

just bear with itttt.
hahahaha

Dai said...

Yui - citer kat blog pasal nasi minyak masa dia kat jepun. Menangih kawan. Haha


Hafiz a - easy said bila kau nak balik 3 bulan lagi woi! -_-