Thursday, March 24

KPM KPM, may I request a thing?

Lepas dapat PhD baru nak balik fulfill contract boleh?



Saya tak kisah mengajar di sekolah. Tapi sekarang saya betul betul betul minat nak sambung belajar in Biology.
Saya suka sangat benda yang saya belajar sekarang.

Dan kalau saya nak ambil minor volcanology boleh? Saya suka sangat! Do want the research project to Pompeii!

Can you please consider?
Onagaishimas! -_-

3 comments:

burhan al-hilmi said...

~wah..respek la sama lu..

ak doakn KPM terima..nnti habis phD bole la dpt gelaran Dr Dai kn..haha..

yui92 said...

kak dayah... giv me tips utk jadi mcm kak dayah :: saya sangat suka benda yang saya belajar sekarang





bukan saya xminat medic.. tah la tp cam xda drive lah...hahaha

Dai said...

hahaha Dr Dai sounds good. tengs burhan =)


em tak tahu nak bagi tips macam mana. but for me bila2 stat study mesti rasa 'wah, cool gila menda2 ni!' dan when you finish studying your lecture, rasa nak cari lagi further explaination, sebab rasa explanation yg dia bagi tu agak tak cukup. then before u know it jadi lagi ketagih nak cari menda2 lain, sebab u rasa how great those things is. kita dapat taw yang menda tu jadi after we studied it, but the mastermind yang buat those memang gila super genius baba! it causes me to think. dan skop dia sgt luas, and it will only back to one; the creator. that's why i love it so much. =)