Tuesday, March 8

Facebook sangat bosan dan yet dia mengambil banyak masa aku.

Jadi aku delete.



Selepas tu terus banyak je masa aku nak buat benda lain. Hahaha.


Anda patut try. Delete akaun 3 hari. Lepas tu mesti kau rasa banyak gila masa kau dalam sehari.
Kalau lepas tu kau rasa tak boleh tahan rasa macam nak mati tak menghadap Facebook bolehlah activate balik akaun kau.

=)


Ini serius. Siapa nak contact aku add Skype dai.rahim
Tak pun tinggal je remark kat blog. OK?

No comments: