Monday, February 28

Kepada : orang yang aku minat dulu

Ahahaha tah asal tah tibe aku teringat kat ko dowh. Rasa nak tenyeh diri sendiri boleh? Hahaha. Erk, senanye aku nak gitaw kat ko ja. Tapi sebab aku takde langsung menda yang boleh contact ko – nombor fon ko aku buang, facebook ko aku block hihihi aku tak tawu nak convey mesej ni kat ko cene. Ahahaha. Aku tulis sini ye, in case ko baca? =P Ampunkan aku kalau ko rasa nak tenyeh aku boleh? =P

Haha weh, pasal nota aku bagi tu sori ye. Aku bukan nak pressure ko ke apa dowh, yang tu aku cakap je. CAKAP JE. Aku tak expect ko bagi respons atau terbeban atau rasa nak tenyeh aku sebab bengkek. Huhu. Sebab aku hold sampai 2 tahun, so aku malas nak go on without cakap. Haha. Der, mende tu sumpah aku bagi sekadar CAKAP je. Aku taknak ajak ko keluar ke mesej-mesej ke suroh cakap hai tetiap hari ke apa. Dak dak. Takde expectation untuk tindakan lanjut dari pihak ko weh. Haha. Kalau ko still rasa terbeban dan still nak tenyeh aku, paper hijau tu buang la weh kalau ko still simpan. Kalau dah buang awal-awal abaikan mesej di sebelah. Haha. Semak je tu weh. Dah la hijau. Haha abaikan je. Budak-budak sangat nota tu. Plis plis jangan marah. Actually tu first ‘love letter’ aku. Ngahaha. Tak penah confess kat mana-mana insan weh. So tolong maafkan kebongokkan aku di situ. Ampun, gome gome. -_-

Hahaha senanye aku rasa ko stail gila! Dah la pandai baba. Pffft. Walaupun orang slalu cakap taste aku pelik sangat. Hahaha sori sori bukan ko yang pelik, dak dak, aku rasa ko ok ja kot. Aku rasa ko agak bongok je. Tu je la. Haha. Sebab tetiap hari aku cakap ko bongok, lama-lama sebab bongok ko la kot aku suka ko. XD Oh sori agak geli di situ. -_- Haha dan sori jugak tak menahan diri sendiri dari suka kat ko. Walaupun sepaptutnya itulah yang harus dilakukan. Tapi aku menjadi loser di situ. -_- Sori sori..

Skang kita dah duduk mana hala tah, so cerita lama pun patut tutup la kot. Nice to meet you weh, walopun kita dua-dua tah macam ngan apa tah masa dulu-dulu. Haha harap anda menjadi insan berjaya (sori klise baba) dan kalau ko taknak jumpa aku lepas ni, ahaha baik baik. (rasanya kalau jumpa pon nak wat kebende.. -_-). Erk, plis jangan cari aku ke apa, huhu tak perlu la kot. Aku tulis ni pun sebab aku nak officially say babai kat ko. Ahaha sangat budak-budak. XD Gome gome, tapi aku memang ceni. Pffttt. Rasa segan la pulak kalau ko cari aku lepas apa yang aku tulis atas kertas hijau tu. Haha. Kalau sebenarnya ko takde niat pon nak cari aku, ek, ampunkan kebongokkan aku sekali lagi. -_-

Haha walaupun banyak haha di sini senanye contentnya masih valid. Bukan nak tenyeh ko ke apa weh. Ni takde ayat atau emosi tersembunyi. I’m really sori for causing trouble to you (tunduk) dan plis ampunkan saya (tunduk)… Insaf ni weh insaf… -_-


Babai weh! =)=)=)

3 comments:

Hfz A. said...

pehhh,lovey dovey dowhhhh!

siapa ni,siapa ni?

Dai said...

hahaha

me said...

aku taw sapekah org itu...hahhaha msih teringtkah dai?