Monday, January 31

Tak dapat nak selamatkan blog ini dari jadi lebih sampah.

Ingat dah tak lama nak privatekan ajo beliau. Macam yang dibuat oleh tuan punya Ekuilibria.


Okeh, untuk mengelakkan pembaca rupawan membaca sampah di sini, saya mengumumkan teknik mengenal pasti antara artikel berguna ataupun artikel sampah.

Ada tajuk - Yes, mungkin worth it baca.
Tak ada tajuk - Don't waste your time. Tengok Glee lagi bermanfaat.


Baru habis tengok Naruto, jadi ada banyak masa nak update blog. Aha, dan tidak dilupakan study. Lagi sekali, totally pwned by Naruto. My favourite characters would be Naruto, Gaara and Minato. Sorry, unlike those of screaming fangirls, i think Sasuke is a douche. =P


Finish with the pwned. Semalam ada mimpi mak saya. Dan beliau cakap saya sombong sangat. Haha, is that the truth? Mungkin. Tak sedar pun those matters, until last night. Can't help it though. Masa kecik orang suka buli saya sebab saya bodoh-bodoh sikit, so I promise myself I won't get bullied ever again. Then I grow up in a nasty way. And here I am now. Teehee. XD


Akira mene!