Saturday, December 18

Menjadi Stalker

Gambar di atas menunjukkan salah satu objek stalker saya pada ketika ini. Hot ain't he? Hoho. Okay please please no contreversy. Selepas ini dah tak jumpa beliau, sebab sudah habis module Taxonomy. Sekali sekala. 5 kali saja pernah jumpa. 4 lab, 1 exam. Nak buat apalah sangat. Nama pun tak tahu. Jadi kisah stalker saya dengan beliau tamat di sini sahaja. *sedih*


Ada pelbagai tafsiran mengenai stalker. Ada stalker miang. Ada stalker curious. Ada jugak stalker yang tak sedar diri sendiri stalker.
Malangnya stalker untuk kategori gambar di atas adalah stalker miang... -_-


Rasanya dalam era Facebook semua orang menjadi stalker. Tengok profile orang. Siapa dah kapel. Siapa belum. Siapa clash. Tengok gambar pakwe dia. Tengok profile pakwe dia. Tengok gambar kawan-kawan. Oohh, orang itu pergi Milan! Menganga. Tengok sekarang kerja apa. Fuu. Memang banyaklah informasi dan maklumat.


Tapi ada jugaklah yang sangat tidak menyetalker. Pergh... Kasi hangin. Kenapa hangin?


Situasi

Current location : Lembah Beringin, Selangor.

Chatting...
TUV : Sihat ka lani?
Me : Sihat2.
TUV : Kat mana lani?
Me : (...)

Tertulis dengan kental Lembah Beringin di pageku. Lainlah kalau soalannya Lembah Beringin itu tempat macam mana?...


Pergh. Pesanan - Sebelum interview orang sila stalker page dia dulu. Jadi tak ada soalan yang (#####).

Lepas ni mesti tak ada orang yang hingin menegur di Chat. Haha jangan cuak dow, saya cool. Kalau ada lagi orang tanya 'kat mana lani?' saya nak jawab Yugoslavia. =P





To put it laconically = Kamon, takkan nak stalker page orang yang opposite sex saja kot? -_-

2 comments:

$afuan $abri said...

hhehehe lawak la ko dai :))

yui92 said...

ooo dah ada hobi baru ea kak dayah? =p=p