Tuesday, November 16

Alihan Baru

Selepas ini repekan aku akan lebih bertambah teruk. Adalah sebab-sebab pelik lain. Kalau selalu nak shout out dalam Facebook wall mampuslah. Ingat semua orang suka ke baca perasaan kau dalam feedback tu? Well tak.


Hari ni hari raya haji. Pertama kali sambut tanpa keluarga. Sorang-sorang saja. Tahu apa? It's sucks. Walaupun kalau kau raya haji kat rumah kau hanya goyang kaki dan tengok TV, it's better than pergi kelas pakai baju raya dan orang tengok pelik, balik bilik bukak lagu raya lepas tu cari orang nak bersembang dekat Facebook dan Skype. Rasa sungguh teruk dan menyedihkan.

Nak interesting lagi masa tengah makan spaghetti (sebab tak ada rendang) sambil dengar lagu raya, tetiba ada fire drill.


Try tanya raya perantauan best ke tidak pada aku. Hah.

2 comments:

.::annemishi::. said...

hurmm.... dia akan rasa best kalau berkumpul ramai2 ja laa kot. huhu

Dai said...

yep. sebab kalau ramai-ramai memang best. ada kawan2 nak borak2. kalau sorang2, dan semua orang lain ada kelas jugak time tu, sgt xbest.