Monday, August 30

UK VISA APPLICATION PROCESS PART 2

3) PBS Appendix 8 – General Student Assesment

http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/vafs

Kemudian pilih jenis borang di atas. Tak boleh bagi link borang terus, sebab tarikhnya selalu bertukar-tukar.


Bahan-bahan

-maklumat diri mu

-maklumat uni mu

-CAS




Malas dah nak tulis banyak. Tengok sample ni. Kredit tu Nurul Asyikeen Shaukat Ali. dan Kak Hidayu selaku pengarang borang.. =)


Maaf tak dapat attach satu PDF dokumen terus. Jadi terpaksa buat screen capture bahagian yang diisi. Boleh adjust mana-mana yang mahu dalam borang anda.

Sebenarnya borang di bawah adalah edisi lama dan banyak pulak silapnya. Malas nak betulkan. Kalau ada yang mencurigakan boleh tanya saya. Directly. Cari Facebook Dai-kyu Rahim. Ye?



pesanan penaja - fotostat! isi 2 kali pon boleh. =)

2 comments:

ﺷﻬﻤﻲ @ iBnU SuRaiNi said...

Huhu...
aku pening la dengan visa ni...

dayah, ang amek borang format lama ke baru?

yang baru, aku prasan ada lain skit kat part 5...
-__-"

Dai said...

a ah ni borang format lama. snior punya. hang kalau de pape nak tanya mesej kt facebook k? =)