Monday, August 9

Ramadhan yang dirindui, result yang dinanti.

Perasaan sekarang : Sangat tak tentu hala.

Result lusa sudah akan dilepaskan. Sesungguhnya rasa amat cuak yang gila babeng. Walaupun rasa cuak yang menggila itu sekadar hadir bermula pada subuh tadi. Ini antara hidup mati. Gerun sungguh. Dan saya tidak putus-putus mengklik pada website result itu walaupun sudah nyata tiada apa gred yang akan muncul.



Berdoa sangat supaya kekecewaan semester lepas dapat ditebus. =)


Malam ini jangan lupa tarawikh. Malam pertama dowh. XD

Selamat menyambut Ramadhan al-Mubaarak.

8 comments:

syafiq yazid said...

yup terawikh penting, esok ramadhan, gunekan mase pd bulan ni sebaik baiknye

nway, smngtnye ko belum keluar results dah bukak laman web. haha aku ingt lg mase aku AS, result dah kelua satu jam baru aku bukak web die. dan agak kecewa dgan resultnye :(

btw, semoga dpt results cemerlang, gemilang, terbilang! insyaAllah boleh lepas pg uk. bnyk2 doa

Dai said...

haha syafiq last2 ko da bomb gak! tq2 =)

.::annemishi::. said...

selamat berpuasa jugak dai..
:)

rosmanrazif said...

gud luck kak dayah.....

Dai said...

anneh - tq. hampa puasa esok gak?

rosman - tq. doakan =)

yui92 said...

slamat bpuasa...smoga dgn brkat bulan posa ni result pun besz

Dai said...

yui92 - aminn~~~ =)

rosmanrazif said...

amin....